Martin ponsiluoma wikipedia

Martin Ponsiluoma – Wikipedia

Martin Ponsiluoma (s. 8. syyskuuta 1995 Östersund) on ruotsinsuomalainen ampumahiihtäjä. Hän on pikamatkan maailmanmestari ja yhteislähtökilpailun …

Ruotsin ampumahiihtotähti Martin Ponsiluoma ja isä Jyrki – YLE

Ruotsin ampumahiihtotähti Martin Ponsiluoma ja isä Jyrki: “Ehkä meissä on suomalaista luja tahto ja loppuun asti taisteleminen”

7.2.2022 — Ampumahiihdon MM-kultaa voittanut Martin Ponsiluoma on seurannut olympialaisissa kilpailleen isänsä neuvoja ladulla pienestä pitäen.

Ampumahiihdon MM-kultaa voittanut Martin Ponsiluoma on seurannut olympialaisissa kilpailleen isänsä neuvoja ladulla pienestä pitäen. Isoäiti Kerttu toivoisi, että Martin opettelisi lisää suomea.

Ampumahiihto: Hanna Öberg ja Martin Ponsiluoma …

Ampumahiihto: Hanna Öberg ja Martin Ponsiluoma rakastuivat! Samoin heidän exänsä – Ampumahiihto – Ilta-Sanomat

19.10.2021 — Olympiavoittaja Hanna Öberg ja maailmanmestari Martin Ponsiluoma löysivät toisensa. Samoin tekivät myös heidän entiset rakkaansa.

Olympiavoittaja Hanna Öberg ja maailmanmestari Martin Ponsiluoma löysivät toisensa. Samoin tekivät myös heidän entiset rakkaansa.

Martin Ponsiluoma – Wikiwand

cover image. Martin Ponsiluoma. ruotsalainen ampumahiihtäjä / From Wikipedia, the free encyclopedia. Martin Ponsiluoma (s.

Martin Ponsiluoma on ruotsinsuomalainen ampumahiihtäjä. Hän on pikamatkan maailmanmestari ja yhteislähtökilpailun olympiamitalisti. Ponsiluoma edustaa seuratasolla Tullus SG:tä.

Jyrki Ponsiluoma – Wikiwand

Wikipediasta. Jyrki Ponsiluoma (s. Kurikka) on uransa lopettanut ruotsinsuomalainen Ruotsin maajoukkueen hiihtäjä, joka kilpaili Albertvillen olympiakisoissa …

Jyrki Ponsiluoma on uransa lopettanut ruotsinsuomalainen Ruotsin maajoukkueen hiihtäjä, joka kilpaili Albertvillen olympiakisoissa vuonna 1992 ja sijoittui kahdeksanneksi 30 kilometrin kilpailussa. Hän on ampumahiihtäjä Martin Ponsiluoman isä.

Martin Ponsiluoma – Wikidata

Martin Ponsiluoma 2019.jpg … https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Martin_Ponsiluoma&oldid= … Pappa Ponsiluoma efter Martins skräll (Swedish).

Swedish biathlete

Martin Ponsiluoma | Olympics Wiki | Fandom

Martin Ponsiluoma is a biathlete who has competed for Sweden. He competed at the 2018 and 2022 Winter Olympic Games. His father Jyrki Ponsiluoma competed in …

 02 !  Martin Ponsiluoma is a biathlete who has competed for Sweden. He competed at the 2018 and 2022 Winter Olympic Games. His father Jyrki Ponsiluoma competed in cross-country skiing in 1992, and is in a relationship with Hanna Oeberg.

Keywords: martin ponsiluoma wikipedia